Jan Klingspor är nominerad till Livsmedelspriset 2020 av nätverket Livsmedel i fokus (LivsmedelsFöreningen).

JSK Data, Miljö och Kvalitet startades 1998 av Jan Klingspor och vi kan erbjuda dig följande tjänster

  • Utbildning och Konsulting - Kvalitetssystem baserade på BRC Food, BRC Packaging, FSSC/ISO 22 000 mm
  • Interna revisioner, Kvalitetschef att hyra, HACCP mm
  • GRATIS NYHETSBREV - Växa med Livsmedel med fokus på standarder och nyheter avseende Livsmedelssäkerhet som kommer ut ca 10 ggr/år,
  • Dataprogram

Våra webb-baserade utbildningar hittar du på denna hemsida och
våra övriga aktiviteter når du på www.jsk.nu

Jan Klingspor är civilingenjör, utexaminerad från kemilinjen, Chalmers 1975 och har mångårig erfarenhet som kvalitets- och miljöchef, inom framförallt livsmedels-branschen, förpackningsindustri och tillverkning av maskiner till livsmedelsindustrin. Jan har också ingått i flera ledningsgrupper.

Jan är utbildad kvalitets- och miljörevisor och har genomfört certifieringsrevisioner för ISO 9001 och 14 001 sedan 1998 och har även sedan 2005 för utfört certifieringsrevisioner enligt BRC Food, BRC Packaging samt FSSC/ISO 22 000 för livsmedel och förpackningar.

Från 2012 - 2018 arbetade Jan som underkonsult till SAI Global Scandinavia för certifieringsrevisioner enligt BRC Food, BRC Packaging, FSSC / ISO 22 000

Jan är även en uppskattad kursledare och håller utbildningar i Livsmedelssäkerhet och Ledningssystem, t.ex. BRC Food, BRC Packaging, BRC Storage & Distribution, HACCP, FSSC 22 000, ISO 22000, Hot, Sabotage och Förfalskning mm.

JSK Data, Miljö och Kvalitet startades 1998 och ägs av Jan Klingspor.

Vid samtidigt köp av en kurs för flera elever, så får du gärna rabatt och vanlig faktura.
Hör då av Dig via Epost för offert. Varje elev får i så fall en egen rabattkupong för personlig registrering och "gratis" inloggning.

Välkommen till oss
Jan

Välkomna