Vers. 5.1 av FSSC 22000 - Vad är nytt?

Svensk översättning av Tilläggskraven och fokus på Kommentarer och Tolkningar av nyheterna.

   Se Video Intro

OBS priset ovan är inkl. moms.

I kursen ingår:

 • PDF-fil med Svensk översättning av Tilläggskraven i FSS 22000 vers 5.1
 • Video med kommentarer och tolkningar
 • Fokus på nyheter, men även övriga viktiga krav.
 • Intyg över genomförd utbildning

OBS att de nya kraven tillämpas på alla revisioner från 1 april 2021.

Önskar Du inte betala via kreditkort utan önskar vanlig faktura hör då av Dig via Epost (klicka här), så kan Du komma igång direkt ändå.

Vid samtidigt köp av en kurs för flera elever, så får du gärna rabatt och vanlig faktura. Hör då av Dig via Epost (klicka här). Varje elev får i så fall en egen rabattkupong för personlig registrering och "gratis" inloggning.

Pris är 1290 kr exkl. moms med följande rabatter:

2 pers. 10% rabatt
5 pers. 25% rabatt
10 pers. 35% rabatt


" Mycket bra som alltid. Det är otroligt skönt att få nyheterna presenterade för sig. Inte bara med ppt utan även med ord. Det verkligen värt pengarna att få det serverat. "

- Pia L.

" En tydlig och lättförstådd kurs i vad de nya kraven innebär"

- Ingrid L.

"En jättebra kurs, med en tydlig beskrivning av de nya kraven"

- Pia M Berglund-Lundström, Envive AB

Förändringarna i version 5.1 rör följande områden:

 • Beslutslista för Styrelsen för intressenter (BOS)
 • Styrning av tjänster och inköpta material
 • Märkning av produkter
 • Lagring och magasinering
 • Hantering av faror och åtgärder för förebyggande av korskontaminering
 • PRP verifiering
 • Produktutveckling
 • Hälsostatus
 • Krav för organisationer med gemensamt certifikat för flera anläggningar

Introduktion till kursen

Din Lärare


Jan Klingspor
Jan Klingspor

Jan Klingspor var nominerad till Livsmedelspriset 2020.

Jan Klingspor är civilingenjör, utexaminerad från kemilinjen, Chalmers 1975 och har mångårig erfarenhet som kvalitets- och miljöchef, inom framförallt livsmedelsbranschen, förpackningsindustrin och tillverkning av maskiner till livsmedelsindustrin. Jan har också ingått i flera ledningsgrupper.

Jan är utbildad kvalitets- och miljörevisor och har genomfört certifieringsrevisioner för ISO 9001 och 14 001 sedan 1998 och har även sedan 2005 för utfört revisioner enligt BRC Food, BRC Packaging samt FSSC/ISO 22 000 för livsmedel och förpackningar.

Åren 2012-18 arbetade Jan som underkonsult till SAI Global Scandinavia för certifieringsrevisioner enligt BRC Food, BRC Packaging och FSSC/ISO 22 000. Sedan 2016 är Jan Certification Officer på ControlCert Scandinavia.

Jan är även en uppskattad kursledare och håller utbildningar i Livsmedelssäkerhet och Lednigssystem, t.ex. BRC Food, BRC Packaging, BRC Storage & Distribution, HACCP, FSSC 22 000, ISO 22000, Hot, Sabotage och Förfalskning mm.

JSK Data, Miljö och Kvalitet startades 1998 och ägs av Jan Klingspor.


Lektioner


  Del 1
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har anmält dig

Vanliga Frågor (FAQ)


När börjar och slutar kursen?
Det är en självstudiekurs helt online - du bestämmer när du börjar och när du är klar och du kan gå tillbaka och se om vilka avsnitt du vill under tiden Du har tillgång till kursen. Den här kursen har Du tillgång till under 6 månader.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Den här kursen har Du tillgång till under 6 månader. Efter anmälan har du personligen obegränsad tillgång till kursen under 6 månader - på alla enheter du äger och så länge som kursen finns kvar.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill inte att Du är missnöjd ! Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagar, så vi ger dig en fullständig återbetalning.

Vänta inte, utan sätt igång nu direkt med nya FSSC 22 000 vers 5.1, så att du är beredd när revisionen kommer!!! Mycket bättre att fixa det själv i lugn och ro i stället för att få en avvikelse.

OBS att de nya kraven tillämpas på alla revisioner från 1 april 2021.

Har Du inte gjort något åt en punkt, så skall det normalt bli en stor avvikelse vid revision och då har Du nu bara 14 dagar på dig att åtgärda och visa att det fungerar (kan också bli återbesök). Får Du en mindre avvikelse skall det vara åtgärdat (räcker ej med handlingsplan) inom 28 dagar.

Börja nu!