Nyheter i FSSC 22000 vers 5

Svensk översättning av Tilläggskraven i FSSC 22 000 och Kommentarer och Tolkningar av nyheterna.

OBS priset ovan är exkl. moms.

I kursen ingår:

  • PDF-fil med Svensk översättning av Tillägskraven i FSS 22000 vers 5
  • Video med kommentarer och tolkningar
  • Intyg över genomförd utbildning


Din Lärare


Jan Klingspor
Jan Klingspor

Jan Klingspor är nominerad till Livsmedelspriset 2020.

Jan Klingspor är civilingenjör, utexaminerad från kemilinjen, Chalmers 1975 och har mångårig erfarenhet som kvalitets- och miljöchef, inom framförallt livsmedelsbranschen, förpackningsindustrin och tillverkning av maskiner till livsmedelsindustrin. Jan har också ingått i flera ledningsgrupper.

Jan är utbildad kvalitets- och miljörevisor och har genomfört certifieringsrevisioner för ISO 9001 och 14 001 sedan 1998 och har även sedan 2005 för utfört revisioner enligt BRC Food, BRC Packaging samt FSSC/ISO 22 000 för livsmedel och förpackningar.

Åren 2012-18 arbetade Jan som underkonsult till SAI Global Scandinavia för certifieringsrevisioner enligt BRC Food, BRC Packaging och FSSC/ISO 22 000. Sedan 2016 är Jan Certification Officer på ControlCert Scandinavia.

Jan är även en uppskattad kursledare och håller utbildningar i Livsmedelssäkerhet och Lednigssystem, t.ex. BRC Food, BRC Packaging, BRC Storage & Distribution, HACCP, FSSC 22 000, ISO 22000, Hot, Sabotage och Förfalskning mm.

JSK Data, Miljö och Kvalitet startades 1998 och ägs av Jan Klingspor.


Lektioner


  Del 1
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har anmält dig

Vanliga Frågor (FAQ)


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en självstudiekurs helt online - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter det med tillgång på livstid ? Efter anmälan har du personligen obegränsad tillgång till kursen så länge du vill - på alla enheter du äger och så länge som kursen finns kvar.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill inte att Du är missnöjd ! Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagar, så vi ger dig en fullständig återbetalning.

Vänta inte, utan sätt igång nu direkt med nya FSSC 22 000 vers 5, så att du är beredd när revisionen kommer!!!

Börja nu!