Vad Du kan Förvänta Dig

När Du skall se på video så använd INTE Internet Explorer utan webbläsare som Chrome, Firefox eller Edge så skall det fungera utan problem.


Du kommer att lära Dig

  • Vad är kraven i IFS Food
  • Svensk Checklista på kraven
  • Hur tolkar man kraven?
  • Övningsuppgifter
  • Åhörarkopior mm
  • ...

OBS Kursen baseras på IFS Food 8 Draft och det ingår checklista med min egen svenska översättning av kraven i IFS Food 8 Draft. Alla som går kursen kommer också senare att få svensk översättning av kraven IFS Food 8 när den har publicerats.

Allt detta och mycket mer hittar du i min kurs för IFS Food 8 Orientering och du kan se en kursplan längre ned på den här sidan.

Ledningssystem för Livsmedelssäkerhet är i dag nödvändigt för att vara konkurrenskraftig och rätt använt bidrar till företagets lönsamhet.

Kursen motsvarar en normal lärarledd kurs på 1 lång dag och det ingår ett avslutande prov som måste vara godkänt för att få ett intyg på genomgången kurs.

Din lärare delar med sig av över 20-års erfarenhet av certifieringsrevisioner och interna revisioner.

Kursmaterial:

Video, Åhörarkopior, Checklistor, Övningsuppgifter mm samt avslutande Kunskapsprov

Ett tips kan vara att utbilda flera stycken samtidigt vid företaget. Köp utbildningsplatser för flera stycken och titta sedan gemensamt på kursen i ett konferensrum med storbilds-TV eller projektor och lös provet tillsammans eller enskilt.

Önskar Du inte betala via kreditkort utan önskar vanlig faktura hör då av Dig via Epost (klicka här), så kan Du komma igång direkt ändå.

Vid samtidigt köp av en kurs för flera elever, så får du gärna rabatt och vanlig faktura. Hör då av Dig via Epost (klicka här). Varje elev får i så fall en egen rabattkupong för personlig registrering och "gratis" inloggning.


Pris 3 700 kr är exkl. moms med följande rabatter:

2 pers. 10% rabatt

5 pers. 25% rabatt

10 pers. 35% rabatt


Några Recensioner av andra kurser:

(det här är en ny kurs online, så den är ännu inte recencerad)


Jag tycker att denna utbildning är riktigt bra! Jag kommer att rekommendera denna utbildning till mina kollegor! Utbildningen borde även finnas tillgänglig på engelska för att vidga träffyta för utrikesfödda. Tack För en riktigt bra utbildning.

- Tomas Johansson, Vidinge Grönt AB


"Jag är ny i branschen, men har gått en utländsk kurs tidigare, men denna kurs var heltäckande och det är flera delar som jag kommer ta med mig och använda för att uppdatera vårt HACCP arbete"

- Håkan Kling, Findus


En bra och lärorik kurs som tar med många relevanta delar som jag kan använda i mitt arbete inom livsmedelssäkerhet. Jag är väldigt nöjd och kommer rekommendera den vidare till mina kollegor.

- Natascha Paleski, La Praline Scandinavia AB

Börja nu!

Vill du beställa för flera personer eller betala med faktura, hör då av Dig via Epost (klicka här)

(Pris nedan är inkl moms)

Erfaren lärare

Jan Klingspor var nominerad till Livsmedelspriset 2020.

Jan Klingspor är civilingenjör, utexaminerad från kemilinjen, Chalmers 1975 och har mångårig erfarenhet som kvalitets- och miljöchef, inom framförallt livsmedels- och förpackningsindustrin och tillverkning av maskiner till livsmedelsindustrin. Jan har också ingått i flera ledningsgrupper.

Jan är utbildad kvalitets- och miljörevisor och har genomfört certifieringsrevisioner för ISO 9001 och 14 001 sedan 1998 och har även sedan 2005 för utfört revisioner enligt BRC Food, BRC Packaging samt FSSC/ISO 22 000 för livsmedel och förpackningar.

Åren 2012-18 arbetade Jan som underkonsult till SAI Global Scandinavia för certifieringsrevisioner enligt BRC Food, BRC Packaging och FSSC/ISO 22 000. Sedan 2016 är Jan Certification Officer på ControlCert Scandinavia.

Jan är även en uppskattad kursledare och håller utbildningar i Livsmedelssäkerhet och Lednigssystem, t.ex. BRC Food, BRC Packaging, BRC Storage & Distribution, HACCP, FSSC 22 000, ISO 22000, Hot, Sabotage och Förfalskning mm.

JSK Data, Miljö och Kvalitet startades 1998 och ägs av Jan Klingspor.